Workshops

De hieronder vermelde workshops zijn divers. Wil je de beginselen van trance healing leren? Wil je meer te weten komen over je gids(en)? Wil je weten of je aura´s kunt lezen, of contact kunt maken met overledenen? Boek dan één of meer workshops! De workshops zijn inclusief koffie en thee en een versnapering, en een hand-out van de workshop.


Workshops voor bedrijven, als bijvoorbeeld teambuilding of bedrijfsuitje, zijn ook mogelijk. Die workshops zijn maatwerk, waarvoor ik graag een offerte maak. 


Kosten:

De prijs voor een workshop van een hele dag is € 80,00 van een halve dag € 45,00. Deelnemers aan de Meedoen-regeling van de gemeente Nijmegen of Heumen of aan de Gelrepas van de gemeente Arnhem betalen voor een workshop van een hele dag € 70,00 en van een halve dag € 40,00 vanuit het Meedoen-tegoed of uit eigen middelen (als je aan kunt tonen dat je aan een van deze regelingen deelneemt). 


Verbinding met je Gidsen 

Tijdens deze workshop ga je op verschillende manieren contact maken met je spirituele begeleider(s) in dit leven. Hoe kun je hun begeleiding voelen, hoe weet je dat het niet jouw ingevingen zijn, maar die van hen? Wil jij leren hoe je diepgaander contact met hen maakt? Vandaag krijg je hier handvatten voor! 

Nog geen nieuwe data bekend


Healing I

Iedereen is van nature een healer, alleen zijn we in de loop van de evolutie de connectie met de bron waar die healing vandaan komt, kwijtgeraakt. Bij mediamieke healing leer je weer contact te maken met de bron, met de spirituele wereld, waardoor deze via jou healing laat plaatsvinden. Vandaag leer je de grondbeginselen van mediamieke healing en breng je dit meteen in de praktijk. 

nog geen nieuwe data bekend 


Healing II

Iedereen is van nature een healer, alleen zijn we in de loop van de evolutie de connectie met de bron waar die healing vandaan komt, kwijtgeraakt. Bij mediamieke healing leer je weer contact te maken met de bron, met de spirituele wereld, waardoor deze via jou healing laat plaatsvinden. Bij deze workshop ligt het accent op healing op afstand. Ook trance healing komt aan bod. 

Deze workshop is een vervolg op Mediamieke healing I maar je hoeft niet eerst I te hebben gevolgd voor deze workshop.

Volg je beide workshops dan is dit een afgeronde healingcursus en ontvang je na afloop van de 2e workshop een certificaat van deelname.
 Nog geen nieuwe data bekend


Geïnspireerd spreken en schrijven 

Wat is inspiratie? Waar komt het vandaan, en wat doet het? Heb je wel eens het idee dat jou de woorden worden ingegeven? Of vloeien teksten soms 'zomaar' uit je pen, en wil je weten hoe dat komt? En wil je hiermee oefenen? Voel dat je gesteund wordt door de spirituele wereld! Je leert in deze workshop hoe je je energie omhoog brengt en kunt spreken, tekenen en schrijven zonder dat je eerst nadenkt over je woorden. 

Nog geen nieuwe data bekend


Trance I 

Trance is een vorm van mediumschap in een andere bewustzijnsstaat. In trance verbind je je met je gidsen en met je eigen ziel. In tegenstelling tot wat veel mensen denken is trance helemaal niet 'eng' en je bent ook niet 'weg'. Het is een manier om dichter bij je eigen kern te komen en om in het dagelijks leven toe te passen om even los te komen van de hectiek van alledag. 
In dit dagdeel leer je de grondbeginselen van trance. 

nog geen nieuwe data bekend


Trance II

Deze workshop is een vervolg op Trance I maar is zelfstandig te volgen voor mensen met enige ervaring met trance. Tijdens deze workshop ligt de nadruk op trance voice speaking en 'zitten' voor de eigen ontwikkeling.  

nog geen nieuwe data bekend


Tweeluik Trance, bestaand uit Trance I en Trance II. 

Twee afzonderlijke dagdelen. Per dagdeel gaan we ons focussen op één aspect van trance mediumschap. 

Dagdeel 1: Het begin. Vandaag ga je  'zitten' voor je eigen ontwikkeling en die van een ander

Dagdeel 2: trance voice speaking. Vandaag ga je een stem geven aan de Spirituele Wereld. 

De dagdelen zijn ook als 'losse' workshops te boeken, maar de combinatie geeft meer verdieping aan je ontwikkeling. 

nog geen nieuwe data bekend


Aura's 

Wat is een aura? Hebben dieren en planten ook een aura? Wil jij leren hoe je een aura kunt zien en voelen? Wil je weten welke betekenissen de kleuren in een aura hebben, en hoe bescherm je je tegen de invloeden van andermans aura? Deze dag geeft je handvatten om met aura´s aan de slag te gaan. 

zaterdag 10 februari 2024 van 10:00u tot 16:30u bij MCR Roermond, Minderbroederssingel 144 te Roermond