cursussen Intuïtie en Mediumschap

In de oriëntatiecursus van zes dagdelen (en twee online oefenmomenten) leer en/of ontwikkel je: 

- je intuïtieve vaardigheden

- jouw unieke manieren van 'helder waarnemen'

- inzicht in 'het grote geheel'

- je 'energiefrequentie' en hoe je daar invloed op uitoefent

- het vermogen onderscheid te maken tussen jouw energie en die van anderen

- de basis van auralezen, psychometrie, geïnspireerd schrijven, spirit art en contact met overleden dierbaren


In de vervolgcursussen ga je door met wat je in de oriëntatiecursus hebt geleerd en komen tevens nieuwe onderwerpen aan bod. De vervolgcursussen zijn 'mixed level'.


Bij alle cursussen is het cursusmateriaal, koffie en thee inbegrepen. 


Cursusoverzicht: 

Op zaterdag 25 februari 2023 start een nieuwe oriëntatiecursus in Roermond. LET OP: Deze cursus wordt gegeven op twee verschillende locaties: Avalon Roermond, Paredisstraat 1 te Roermond, en MCR Roermond, Minderbroederssingel 44 te Roermond.

Lestijden: 10:00u - 13:00u 

Data: 25 februari (Avalon), 11 maart (MCR), 25 maart (Avalon), 8 april (MCR), 22 april 2023 (Avalon), 6 mei (MCR).  

Kosten: € 180,00 p.p. 


Op woensdagavond 15 februari 2023 gaat de gevorderdengroep in Ubbergen weer verder. Deze cursus is geschikt voor mensen die op z'n minst basiskennis hebben van mediumschap door bijvoorbeeld eerder bij mij de oriëntatiecursus of het vervolg daarop te hebben gevolgd of door elders enige kennis en ervaring te hebben opgedaan (bij voorkeur met het Engelse mediumschap). De groep omvat inmiddels cursisten van diverse niveaus; de oefeningen zijn geschikt voor iedereen met minimaal basiskennis.

Locatie: het huiskamercafé van De Refter, Rijksstraatweg 37 in Ubbergen

Lestijden: 19:00u - 22:00u 

Data: 15 februari, 1 maart, 15 maart, 29 maart, 12 april, 26 april.

Kosten: € 180,00 p.p. (deelnemers aan de Meedoenregeling of aan de Gelrepas betalen € 165,00, te betalen uit het Meedoentegoed of tegoed van de Gelrepas, of uit eigen middelen)


Op donderdagavond 9 maart 2023 start een tweede gevorderdengroep in Ubbergen. Ook deze cursus is geschikt voor mensen die op z'n minst basiskennis hebben van mediumschap door bijvoorbeeld eerder bij mij de oriëntatiecursus of het vervolg daarop te hebben gevolgd of door elders enige kennis en ervaring te hebben opgedaan (bij voorkeur met het Engelse mediumschap). 

Locatie: het huiskamercafé van De Refter, Rijksstraatweg 37 in Ubbergen

Lestijden: 19:00u - 22:00u

Data: 9 maart, 23 maart, 6 april, 20 april, 4 mei (met inachtneming van gepaste stilte om 20:00u vanwege Dodenherdenking), 18 mei.

Kosten: € 180,00 p.p. (deelnemers aan de Meedoenregeling of aan de Gelrepas betalen € 165,00, te betalen uit het Meedoentegoed of tegoed van de Gelrepas, of uit eigen middelen)


Je bewust worden van wat je via je intuïtie wordt aangereikt is de basis van je mediamieke vaardigheden. Iedereen kan leren hoe je bijvoorbeeld aura's waarneemt en interpreteert en contact maakt met de Spirituele Wereld. Alleen is de een is er gevoeliger voor dan de ander, maar net als bijvoorbeeld zingen en zwemmen kan iedereen de basisbeginselen leren. De oriëntatiecursus brengt je die basisbeginselen bij.

Ieder mens heeft intuïtie. Het is je zesde zintuig en je verbinding met 'thuis', met het universum. Dankzij je intuïtie beschik je over het vermogen om van alles 'op te pikken'. Een gedachte die ineens bij je op komt, een gevoel dat je niet thuis kunt brengen, een geur die anderen niet ruiken... We zijn alleen verleerd om het te gebruiken en erop te vertrouwen. Maar dat kun je je weer eigen maken!