Readings

bij je heeft gestaan, of wat verder weg. Het kan zelfs zijn dat er iemand komt voor je partner, en niet zozeer voor jou. Ik bepaal niet wie komt, dat doet de Spirituele Wereld.  Als ik voel dat er iemand is, dan geef ik wat gegevens door waaraan je hem of haar kunt herkennen. Dat kan dan te maken hebben met zijn of haar karakter, diens leven, hoe de connectie was tussen jou en hem of haar enzovoort. Ook de informatie waar de bezoekers uit de Spirituele Wereld mee komen bepaal ik niet, maar zij.


Het is zowel voor jou als voor mij het prettigst als je een reading met een open 'mind' in gaat, zonder verwachtingen. Tijdens de reading, die ofwel in mijn praktijkruimte aan huis in Swalmen, ofwel online plaatsvindt, ben ik hoofdzakelijk aan het woord. Dit heeft een reden: Als jij gaat praten, ga ik luisteren naar jou in plaats van naar Spirit en komt mijn brein ertussen. En dat is niet de bedoeling. Uiteraard krijg je aan het einde de gelegenheid om vragen te stellen en om met me te delen wat je wilt delen. 


Een reading van mij is altijd opbouwend en positief, je hoeft dus nooit bang te zijn dat je een standje of verwijten krijgt, noch van mij, noch uit de Spirituele Wereld. Contact met de Spirituele Wereld is heilzaam, biedt troost, geeft hoop voor de toekomst en bewijst het doorgaan van het leven na de dood. Wil je dat de reading alleen over jezelf of alleen over de Spirituele Wereld gaat dan kun je dat voorafgaand aan de reading aangeven.  


Over de toekomst ben ik erg terughoudend; ik voel mogelijkheden, maar zal die nooit als ´zekerheden´ doorgeven. De toekomst heb je, door het universele principe van vrije keuze, zelf in de hand. Jouw acties en beslissingen bepalen jouw toekomst, en zelf invoelen op wat jij wilt en wat goed voor je is hoort bij je ontwikkeling op zielsniveau. Daarom kun je bij mij géén toekomstgerichte reading boeken. 

Als je bij mij een reading boekt, dan laat ik me leiden door het moment. Ik voel in op je energie, je aura, en wordt getrokken naar wat ik voel dat 'nodig' is. Dat kan te maken hebben met je heden, je verleden, je karakter, je werk, je familie.... Iedere reading is anders, ik word geleid naar wat jij nodig hebt op het moment van de reading. Wie ben je, waar sta je voor, wat zijn je knelpunten, waar heb je feedback of een steuntje in de rug bij nodig? Ik benoem datgene wat op dit moment belangrijk is in je leven, en als ik een bezoeker uit de Spirituele Wereld voor je bij me voel en je staat daarvoor open, dan benoem ik dat. Dat kan dan iemand zijn die heel dicht