Readings

Tijdens de reading, die gewoon bij mij aan huis plaatsvindt (en in Oosterhout in het gezelschap van mijn twee katten), ben ik hoofdzakelijk aan het woord. Als de reading op gang is gekomen voel ik of er een bezoeker uit de Spirituele Wereld is voor je. Dat kan iemand zijn die heel dicht bij je heeft gestaan, of wat verder weg. Ik bepaal niet wie komt, dat doet de Spirituele Wereld. Als je specifiek voor één persoon komt kun je dat aangeven, maar ervaring heeft geleerd dat de Spirituele Wereld heel goed weet wie jij mist en wat je nodig hebt. Als ik voel dat er iemand is, geef ik je door wat ik door mag en kan geven. Dat kan te maken hebben met hun karakter, hoe ze geleefd hebben, wat hun relatie tot jou was enzovoort. Ook de informatie waar de bezoekers uit de Spirituele Wereld mee komen bepaal ik niet, maar zij. Ik vraag iedereen er met een open 'mind' in te gaan, zonder verwachtingen. 


Een reading van mij is altijd opbouwend en positief, je hoeft dus nooit bang te zijn dat je een standje of verwijten krijgt, noch van mij, noch uit de Spirituele Wereld. Contact met de Spirituele Wereld is heilzaam, biedt troost, geeft hoop voor de toekomst en bewijst het doorgaan van het leven na de dood. Wil je het tijdens een reading alleen over jezelf hebben dan kun je dat voorafgaand aan de reading aangeven.  


Over de toekomst ben ik erg terughoudend; ik voel mogelijkheden, maar zal die nooit als ´zekerheden´ doorgeven. De toekomst heb je, door het universele principe van vrije keuze, zelf in de hand. Jouw acties en beslissingen bepalen jouw toekomst, en zelf invoelen op wat jij wilt en wat goed voor je is hoort bij je ontwikkeling op zielsniveau. Daarom kun je bij mij géén toekomstgerichte reading boeken. 

Als je bij mij een reading boekt, dan laat ik me leiden door het moment. Ik voel in op je energie, je aura, en wordt getrokken naar wat ik voel dat 'nodig' is. Dat kan te maken hebben met je heden, je verleden, je karakter, je werk, je familie.... Iedere reading is anders, ik word geleid naar wat jij nodig hebt op het moment van de reading. Wie ben je, waar sta je voor, wat zijn je knelpunten, waar heb je feedback of een steuntje in de rug bij nodig?