Huiskameravonden & Openbare Demonstraties

Huiskameravonden

De contacten tijdens een huiskameravond zijn korter dan de contacten tijdens een individuele afspraak; ook zijn ze minder diepgaand omdat er rekening wordt gehouden met het feit dat er meer toehoorders zijn. Ik bepaal niet hoeveel contacten er komen en voor wie die zijn, de Spirituele Wereld bepaalt dat.

Demonstratie mediumschap - minimaal 6, geen maximum aan verbonden. 

Dit is de Engelse werkwijze. Ik maak dan contact met de Spirituele Wereld, dus mediamiek. Ik beschrijf aan de aanwezigen wat ik doorkrijg van de bezoeker uit de Spirituele Wereld, die vervolgens door een van de aanwezigen wordt herkend. Aan het einde van het contact, dat gemiddeld 7-8 minuten duurt, geef ik de ontvanger in kwestie een boodschap uit de spirituele wereld. Daarna ga ik door naar de volgende bezoeker uit de Spirituele Wereld. Omdat het op een dergelijke avond aan de wijsheid en inzichten van de Spirituele Wereld over wordt gelaten welke personen ´doorkomen´ en voor wie de contacten zijn, heb ik daar zelf geen invloed op. Deze werkwijze levert doorgaans wel bijzondere en verrassende momenten op.Demonstratie fotoreading - aantal personen minimaal 4, maximaal 8

Dit is een meer Nederlandse werkwijze. Aan de hand van meegebrachte foto´s van overleden dierbaren 'lees' ik de foto en beschrijf ik wat kenmerken van die persoon en van diens leven, wat ik daarover door krijg via de foto. Het kan zijn dat de persoon op de foto zich meldt en dat het dus ook een mediamiek contact wordt, zodat ik tevens een boodschap kan doorgeven.


Demonstratie bloemlezen - aantal personen minimaal 4, maximaal 8

Bij dit type huiskameravond werk ik aan de hand van een  meegebrachte bloem. Ik vertel wat ik door krijg aan informatie over degene die de bloem heeft meegebracht. Ook bij deze manier van werken bepaal ik niet zelf wat voor informatie ik krijg.


Korte 1-op-1 aurareadingen - aantal personen minimaal 4, maximaal 8

Je kunt me ook boeken voor korte privésessies voor een groep van 4 tot 8 personen. Hiervoor heb ik een aparte ruimte nodig, of een aparte plek in een wat ruimere woonkamer. Iedereen krijgt een korte sessie van 15 minuten waarbij je ofwel van tevoren een vraag kunt stellen, of het open kunt laten om te kijken waar ik mee kom.


De duur van een huiskameravond (of -middag) is 2 uur. Desgewenst kan ik een tweede medium meenemen tegen een meerprijs.Openbare Demonstraties Mediumschap

Deze demonstraties zijn vergelijkbaar met een huiskameravond ´Engelse stijl´, maar dan in een ruimere setting en in een openbare gelegenheid. Ik organiseer zelf regelmatig demonstraties waarbij ook andere mediums acte de présence geven. Tevens ben ik beschikbaar voor demonstraties in binnen- en buitenland georganiseerd door derden. Het tarief voor deze demonstraties is altijd in overleg.