Wat is Soul Body Fusion®? 

Soul Body Fusion® helpt je om je bewustzijn, je Licht, volledig in je cellen, in je DNA te brengen en je af te stemmen op je eigen levenskracht; om de frequentie van je lichaam in balans te brengen met de frequentie van je ziel. Je kunt zo meer en meer bezieling brengen in je lichaam, in je leven; steeds meer gaan stralen, vanuit je hart, naar de mensen om je heen, naar alle levende wezens, de aarde....

Jonette Crowley

Soul Body Fusion® is ontwikkeld door Jonette Crowley (www.jonettecrowley.com of www.jonettecrowley.nl). Zij schrijft op haar website: “We hebben allemaal een ziel of lichtlichaam maar we zijn vaak niet in staat om het volledig in ons fysieke lichaam te brengen. We leven dan ons leven met de lichten half aan, niet in staat om de gezondheid, overvloed en het welbehagen te manifesteren die ons geboorterecht zijn… De frequenties van onze ziel en die van ons lichaam zijn vaker wel dan niet verkeerd afgestemd. We kunnen weerstand voelen tussen de twee of regelrecht conflict of dissociatie. Dit gebeurt door trauma’s in het leven, misbruik, leed en teleurstellingen. Onze ziel verlangt ernaar om ergens anders te zijn en ons lichaam hobbelt verder zonder de kracht en volledige aanwezigheid van de ziel. Kun je je voorstellen hoe het voelt als de frequenties van je ziel en je lichaam volledig en permanent zijn samengevoegd, zoals ze zijn bedoeld?”

Verschil met andere healingvormen 

Soul Body Fusion is anders dan alle andere vormen van healing, zoals de mediamieke healing die ik ook geef, omdat er geen energie wordt overgedragen. Het is ook eigenlijk geen 'healing'. Er vindt geen healing plaats, maar één-wording. Tijdens Soul Body Fusion zetten we de intentie dat je ziel en je lichaam op één lijn worden gebracht. Ik faciliteer het proces en jouw ziel doet het werk. Wanneer je ziel en je lichaam als één geheel werken, is er geen gebrek en heb je toegang tot je talenten. Soul Body Fusion werkt op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau en helpt je om je ziel volledig in je cellen te brengen en je af te stemmen op je eigen levenskracht. Voor meer informatie over Soul Body Fusion, zie www.soulbodyfusion.nl

Uitleg over de sessie:
Bij een Soul Body Fusion® sessie zit je in een stoel tegenover mij en leg ik mijn vingers op jouw vingers. Een sessie duurt 2 x 10 minuten met een korte pauze ertussen. Tijdens de sessie word je 2 x 10 minuten ondergedompeld in een hoog, geharmoniseerd veld dat je naar een hogere trilling brengt. Terwijl je in dit veld zit komt de energie van je hoger bewustzijn (vaak ziel genoemd) meer in je lichaam. Dit proces wordt Soul Body Fusion® genoemd. Hierdoor kunnen blokkades, emoties en spanningen worden losgelaten en wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam versterkt. Je lichaam kan hierdoor weer beter gaan functioneren en lichaam en geest kunnen meer in balans komen. Wat mensen tijdens de sessie ervaren verschilt per persoon, de meeste mensen ervaren een tintelend gevoel in hun lichaam. Na de sessie voelen veel mensen zich innerlijk blij, opgeladen en meer in contact met hun eigen kracht. Op een snelle en makkelijke manier kunnen angsten en trauma’s worden losgelaten en kan een gevoel van blijheid en geluk worden ervaren.


Inclusief het voorgesprek met uitleg en nabespreking met een glaasje water en een koekje om even te 'landen' duurt de afspraak ongeveer drie kwartier.


Indien het lastig is om naar mij toe te komen is het ook mogelijk om de sessie op afstand te ontvangen. We spreken dan af via beeldbellen of we spreken een tijd af waarop we er beiden voor gaan zitten. Voor de doeltreffendheid van de Soul Body Fusion® maakt afstand niet uit. 

Je hebt de meeste baat bij Soul Body Fusion als je driemaal een sessie ontvangt. De tweede afspraak vindt ongeveer een week na de eerste sessie plaats, en de derde drie weken na de eerste sessie. 

Kosten

Afspraak bij mij thuis, betaling per keer

Afspraak bij mij thuis, 3 sessies

Afspraak op afstand, betaling per keer

Afspraak op afstand, 3 sessies

: €   45,00

: € 125,00

: €   40,00

: € 110,00

*Disclaimer: hoewel het regelmatig voorkomt dat mensen fysieke heling ervaring na een Soul Body Fusion sessie, kan hiervoor geen garantie gegeven worden. Soul Body Fusions zijn ook géén vervanging voor reguliere medische zorg. Raadpleeg een arts bij fysieke klachten.