Reviews

"Christi verstaat de kunst om in haar cursus verdieping, rust, speelsheid en humor te brengen. Dat geeft veel ruimte om je eigen pad te volgen, met daarbij natuurlijk haar fijne, deskundige, warme begeleiding, met veel kennis van de materie. Juist door de laagdrempeligheid ontstaan er prachtige dingen op de cursus bijeenkomsten." 

Monique

"Ik heb de cursus Intuïtie en Mediumschap bij Christi gevolgd. Ondanks dat ik me pas laat heb kunnen aanmelden mocht ik nog aansluiten, wat een geluk! Bij Christi voel je je direct vertrouwd en ze zorgt ervoor dat je je veilig voelt. Bij de cursus kregen we een mooie map met daarin het studiemateriaal en pen. Christi gaf iedere les weer waardevolle en duidelijke uitleg. We paste het ook direct toe door bijv. samen te mediteren en groepsopdrachten uit te voeren. Daar heb ik ontzettend veel van geleerd en zijn er nieuwe inzichten ontstaan. Nogmaals bedankt, ik had het voor geen goud willen missen!"

Elly

"In de afgelopen 2 jaar heb ik 2x de cursus Intuïtie en Mediumschap, plus nog een workshop Trance mogen ervaren. Dit zijn magische momenten met merkbare groei geweest voor mij. Christi is een uitstekende personal-intuition-muscle-trainer. Ze is uitnodigend, kundig, vriendelijk, persoons gericht en vooral onbevooroordeeld en eerlijk. Het is voor mij een eer van haar te mogen leren en ontvangen. Met veel dank in mijn hart kijk ik terug en uit naar de toekomst."

D.O.

"Christi is een top medium met heel veel kennis. Zij deelt haar kennis op een fijne en begrijpelijke manier. Ook houd ze rekening meer eventuele onzekerheden van cursisten, wat heel prettig is als je lessen bij haar volgt." 

M.

"Je bent voor mij niet alleen een perfect medium maar ook echt een coach die mij een spiegel voorhoudt en mij altijd op een positieve manier een andere kant laat zien, een blinde vlek, wat ik zelf niet zie. Iemand die mij de dingen in het leven van een andere kant laat zien dan ik zelf zie, waardoor ik anders handel en mn weg bewandel. Iemand die me een schop onder me kont geeft als ik die nodig heb. Een mentor en voorbeeld. Jij weet het positieve in iemand naar boven te halen. 

Door jou groei ik, ontwikkel ik mezelf. Kortom ben zo blij met jou!"

Brenda