Onverwachte gebeurtenissen kunnen je leven aardig op z'n kop zetten. Je fysieke leven, maar zeker ook je emotionele en mentale leven. Zo kunnen de gevolgen van een ongeval je hele toekomstbeeld veranderen, of kan het verlies van een dierbare ervoor zorgen dat je even niet verder kunt. Ook kan het geconfronteerd worden met je eigen sterfelijkheid doordat je te horen hebt gekregen dat je niet lang meer hebt je aan het denken zetten. Want wat heeft het allemaal voor zin? Hoe geef je alles een plekje in je leven? Hoe kun je toch nog genieten van het leven? Waarom overkomt je wat je overkomt? 
Ook ouder worden op zichzelf kan vragen oproepen. Waarom ben je hier als het leven toch weer een keer eindigt? Waarom werk ik me een slag in de rondte en levert het me geen voldoening op? Samen met jou bespreek ik de diepere betekenis van je leven, kijken we naar je zielsopdrachten en -missie en kijken we hoe je naar inzichten, rust en acceptatie toewerkt. Zit je op het punt dat je weet dat je leven eindigt, dan kijken we ook - in samenspraak met eventuele naasten -  naar in welke omstandigheden jij in alle rust kunt gaan loslaten.

Rouwen, sterven en zingeving 

Mijn achtergrond als medium en auralezer en mijn inzichten in de Spirituele Wereld vormen de basis van de gesprekken die ik met je voer. Rituelen, meditaties en visualisaties komen daarin ook aan bod.