Mediamieke healing

Mediamieke healing is al zo oud als de weg naar Rome, of eigenlijk ouder! Al vanaf het moment dat de mens zich bewust was van een intelligentie groter dan de zijne had men de instinctieve gewoonte om zich open te stellen voor het universum, het goddelijke of hoe je het ook wilt noemen, om te vragen om healing. Healing voor zichzelf of voor anderen. Daarop is het principe 'mediamieke healing' gestoeld. De healing komt niet van de 'healer' - die is eigenlijk alleen maar doorgeefluik - maar van de Bron van alles, van onze herkomst. 

Werking

dat het effect heeft gehad, het verdriet dat je  bijvoorbeeld ergens over had voelt ineens anders, zachter. Minder. Mediamieke healing werkt verlichtend en/of ondersteunend aan het genezingsproces, als het op zielsniveau niet de bedoeling is dat je geneest.

Mediamieke healing kan uitwerking hebben op vier gebieden: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. De Spirituele Wereld weet veel beter dan jij en ik wat je nodig hebt aan healing, daarom hoef je niet met mij te delen op welk(e) gebied(en) jij vindt dat je healing nodig hebt. Het stroomt daar waar het nodig is, waar het bedoeld is. Het kan zijn dat je het effect van de healing meteen voelt, maar het is ook mogelijk dat je het geleidelijk in de weken die op de healing volgen, merkt. Soms is het effect heel duidelijk, bijvoorbeeld verlichting van pijn, en soms merk je pas na een poos 


De sessie 

De healing vindt over de kleding plaats, je hoeft er niets voor uit te trekken behalve je jas. In principe raak ik je aan tijdens de healing, tenzij je het prettiger vindt om healing te ontvangen zonder dat ik je aanraak. Want dat kan net zo goed, het is niet noodzakelijk dat ik je aanraak. Het is zelfs niet noodzakelijk dat we in dezelfde ruimte zijn. Mediamieke healing werkt even goed als we honderden kilometers uit elkaar zijn. Een afspraak via beeldbellen kan bijvoorbeeld ook.


Tijdens de healing zelf kun je warmte voelen, kou, je kunt energie voelen stromen, je kunt prikkelingen voelen, druk...  je kunt van alles ervaren. Soms is het heel duidelijk, soms heel subtiel, of zelfs té subtiel om te worden waargenomen. Maar weet dat als je niets waarneemt, dat níet wil zeggen dat er geen healing plaatsvindt! Er vindt altijd healing plaats, die vindt zijn weg wel. 

Na afloop van de healing praten we nog even na over wat je ervaren hebt tijdens de healing en krijg je een glas water om energetische afvalstoffen af te voeren. Direct na de afspraak heb je geen actieve bezigheden en doe je het even rustig aan. 


Alles bij elkaar duurt een healingsessie ongeveer drie kwartier, de healing zelf duurt gemiddeld 20 minuten. 


Mediamieke healing is complementair en komt nooit in de plaats van een medische behandeling! Neem bij klachten, of ze nu fysiek of mentaal zijn, altijd contact op met een specialist.