Healing op afstand

Stipt om 20.30u gaan we voor de healing zitten. Het is voor jou het fijnst als je er ook even tijd voor maakt om er rustig voor te gaan zitten of liggen, zodat je bewust ontvankelijk bent voor de healing, maar verplicht is dat niet.


De healing duurt 20-30 minuten, als je een half uur vrij maakt dan weet je zeker dat daarna de healing is afgelopen. Tijdens of na de healing kun je energie voelen stromen, je kunt warmte of juist kou voelen, je kunt in je lichaam voelen dat ergens aan 'gewerkt' wordt, je kunt prikkelingen/tintelingen voelen, of... je voelt helemaal niets. Soms is het heel duidelijk, soms ook is het te subtiel om duidelijk opgemerkt te worden. Heb geen verwachtingen. Ontvang en vertrouw.


Na afloop is het verstandig om een glas water te drinken en om het even rustig aan te doen. Overigens komt een healing nooit in de plaats van een doktersbezoek. Raadpleeg bij klachten ook altijd een specialist!


Wil je weten op welke data de afstandshealingen plaatsvinden, of wil je je aanmelden voor een of meerdere healings? Mail me dan via info@bychristi.com! 

Samen met een aantal ervaren healers geef ik eens in de 4 weken op de maandagavond afstandshealing voor iedereen die graag healing wil ontvangen. De healingvorm is trance healing, wat wil zeggen dat we als groep in een trance staat gaan om zo goed mogelijk te kunnen versmelten met de Spirituele Wereld, zodat via ons healing kan plaatsvinden.

De healing kan inwerken op vier gebieden: fysiek, mentaal, emotioneel en/of spiritueel. Het is niet nodig om bij mij aan te geven op welk(e) gebied(en) je healing wilt, de healing vindt zijn weg wel. De Spirituele Wereld weet wat je nodig hebt. Ik geef naderhand ook geen persoonlijke feedback. Als je feedback voor ons hebt, of vragen, dan kun je me uiteraard altijd benaderen.