cursussen Intuïtie en Mediumschap

In de oriëntatiecursus van zes dagdelen (en twee online oefenmomenten) leer en/of ontwikkel je: 

- je intuïtieve vaardigheden

- jouw unieke manieren van 'helder waarnemen'

- inzicht in 'het grote geheel'

- je 'energiefrequentie' en hoe je daar invloed op uitoefent

- het vermogen onderscheid te maken tussen jouw energie en die van anderen

- de basis van auralezen, psychometrie, geïnspireerd schrijven, spirit art en contact met overleden dierbaren


De cursus is inclusief cursusmateriaal, koffie en thee. 


Nieuwe cursussen!

Op zaterdag 27 augustus 2022 start een nieuwe oriëntatiecursus in Roermond. 

Locatie: Spirituele Winkel Avalon, Paredisstraat 1 te Roermond

Lestijden: 10:00u - 13:00u 

Data: 27 augustus, 24 september, 8 oktober, 22 oktober, 19 november, 3 december 2022. Op 10 september en 5 november zijn er twee online oefen-/instructiemomenten van 1,5 uur, van 11:30u tot 13:00u. 

Kosten: EUR 180,00 p.p.  


Op zaterdag 27 augustus 2022 start ook een vervolgcursus in Roermond. Deze cursus is geschikt voor mensen die eerder bij mij de oriëntatiecursus of het vervolg daarop hebben gevolgd of elders enige kennis en ervaring hebben opgedaan (bij voorkeur met het Engelse mediumschap).  

Locatie: Spirituele Winkel Avalon, Paredisstraat 1 in Roermond

Lestijden: 13:30u - 16:30u  

Data: 27 augustus, 24 september, 8 oktober, 22 oktober, 19 november, 3 december 2022. Op 10 september en 5 november zijn er twee online oefen-/instructiemomenten van 15 uur, van 13:30u tot 15:00u. 

Kosten: EUR 180,00 p.p. 


Je bewust worden van wat je via je intuïtie wordt aangereikt is de basis van je mediamieke vaardigheden. Iedereen kan leren hoe je bijvoorbeeld aura's waarneemt en interpreteert en contact maakt met de Spirituele Wereld. Alleen is de een is er gevoeliger voor dan de ander, maar net als bijvoorbeeld zingen en zwemmen kan iedereen de basisbeginselen leren. De oriëntatiecursus brengt je die basisbeginselen bij, in de vervolgcursus gaan we door op wat je in de oriëntatiecursus hebt geleerd en komen tevens nieuwe onderwerpen aan bod. Ieder mens heeft intuïtie. Het is je zesde zintuig en je verbinding met 'thuis', met het universum. Dankzij je intuïtie beschik je over het vermogen om van alles 'op te pikken'. Een gedachte die ineens bij je op komt, een gevoel dat je niet thuis kunt brengen, een geur die anderen niet ruiken... We zijn alleen verleerd om het te gebruiken en erop te vertrouwen. Maar dat kun je je weer eigen maken!