Zielscommunicatie - laat je ziel spreken

Mediumschap gaat verder dan alleen communicatie met de ongeziene wereld. De basis van Mediumschap is het contact met jezelf, met je eigen essentie. Met wie je werkelijk bent, onder al die laagjes conditioneringen. Als je lichaam er niet meer is, is je essentie er nog wél. Je bewustzijn. Dat is waar mediums contact mee maken, met het bewustzijn van overleden dierbaren. Om te kunnen communiceren met de ongeziene wereld is het belangrijk om goed in verbinding te staan met je eigen essentie. Om te weten wie je zelf bent en hoe je je energie laat dansen, zodat je vibratie hoger wordt.  


Het ontwikkelen van je mediumschap gaat daarom hand in hand met je eigen persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Door die ontwikkeling gaat de frequentie van je energie omhoog en sta je steeds makkelijker in contact met de liefde die je in je hebt. Liefde voor jezelf en voor de wereld om je heen.


Deze jaartraining Zielscommunicatie combineert intuïtieve en mediamieke ontwikkeling met het verhogen van je vibratie, waardoor je steeds meer vanuit liefde en steeds minder vanuit angst leeft. Van de 3e naar de 5e dimensie. 

Naast de principes en de vaardigheden van mediumschap inhoudt staat daarom het herkennen en erkennen van je angsten en thema's centraal. Wat belemmert jou om je liefde te laten stromen, en je angsten achter je te laten? 

Na afronding van het jaar ontvang je een certificaat van deelname en heb je de mogelijkheid om door te stromen naar het tweede jaar, het eerste verdiepingsjaar. 


Verdiepingsjaren

Wil je na het jaar verder de diepte in? Dan kun je na de jaartraining twee (afzonderlijk te volgen) verdiepingsjaren volgen. Tijdens deze jaren wordt de inhoud van het basisjaar verdiept en aangevuld. Ook deze jaartrainingen worden afgesloten met een certificaat van deelname. Aan het einde van het derde jaar kun je een afsluitend examen doen, waarvoor je een afzonderlijk certificaat krijgt. Na dit jaar kun je zelfstandig aan de slag als medium en/of aurareader. Maar ook als je die ambitie niet hebt zal je leven blijvend in positieve zin veranderd zijn vanwege de ontwikkeling die je hebt doorgemaakt op mentaal, emotioneel en spiritueel gebied. Je vibratie is blijvend hoger, waardoor je in liefde en voorspoed leeft en liefde en voorspoed aantrekt. Je leeft in de 5e dimensie. 


Inzet en motivatie

De training is vooral een doe-opleiding, ondersteund door theorie. Het belangrijkst zijn je eigen inzet en motivatie. Hoe meer tijd en energie je erin steekt, hoe meer je er voor jezelf uit haalt. Niets 'moet'. Maar jezelf ontwikkelen gaat niet vanzelf! Afleren wat je jezelf jarenlang hebt aangeleerd kost tijd en moeite. Je hoofd en je intuïtie zijn elkaars tegenpolen. Langzaam maar zeker ga je van de ene pool - je hoofd, waar de oorsprong van je angsten zit - naar de andere pool - je hart, waar de bron van je liefde zit. 


Opzet
Het jaar omvat 11 cursusdagen van 10:00u tot 16:30u, verdeeld over ongeveer 12 maanden. Naast 11 trainingsdagen heb je ook twee persoonlijke afspraken van een uur met mij – via beeldbellen of face to face - die in overleg worden ingepland. Dit zijn privélessen waarin jouw ontwikkeling centraal staat.Inhoud van de jaartraining:

 • Inzicht in en begrip van de Spirituele Wereld
 • Inzicht in je thema's en blokkades en heling daarop
 • Inzicht in je zielsopdrachten en zielsmissie
 • Verhogen van je energiefrequentie
 • Connectie met je Gidsen
 • Mediteren
 • Bewustwording van je eigen energieveld + chakra's
 • Aura’s waarnemen en interpreteren
 • Kleurenleer + toepassing van kleuren
 • Het versterken van je intuïtie en je vertrouwen daarin
 • Psychometrie
 • Communicatie met de Spirituele Wereld (overleden dierbaren, gidsen, engelen)
 • Spirituele/Mediamieke Healing
 • Geïnspireerd spreken

Groep 1: Nijmegen/Ubbergen


Leslocatie: de bibliotheek van De Refter, Rijksstraatweg 37 te Ubbergen
Lestijden: 10:00u – 16:30u

Lesdata: 13 november en 11 december 2021, 19 februari, 16 april, 28 mei, 3 september, 1 oktober, 12 november, 26 november, 10 december 2022, 7 januari 2023. 

Lesdata 2e jaar: 4 februari 2023, 4 maart, 1 april, 29 april, 27 mei, 24 juni, 2 september, 30 september, 28 oktober, 25 november, 9 december. 

Kosten: Eerste jaar € 777,00, aanbetaling bij aanmelding € 77,00. Betaling in gedeeltes (per les of in twee/drie/vier keren) is mogelijk. Heb je eerder een beginnerscursus bij me gevolgd dan ontvang je € 180,00 korting op het lesgeld van het eerste jaar.

Kom je in aanmerking voor de Meedoenregeling van een van de gemeenten Nijmegen, Overbetuwe of Berg en Dal dan kun je de bijdrage van die regeling in mindering brengen op de opleidingskosten.

De kosten zijn inclusief reader, koffie/thee en iets lekkers, maar exclusief de lunch - die mag je zelf meenemen, geen koelkast aanwezig - en lesboek ad € 32,50. 

Instromen in het tweede jaar is mogelijk. Heb je elders al een (deel van een) opleiding Intuïtie & Mediumschap gevolgd, of heb je al een of meerdere oriëntatiecursussen bij me gevolgd, en heb je interesse in het volgen van het tweede jaar, neem dan even contact met me op om dit te bespreken.


Groep 2: Roermond


Leslocatie: MCR Roermond, Minderbroederssingel 44 Roermond (10 minuten lopen vanaf Roermond Centraal Station)
Lestijden: 10:00u – 16:30u

Lesdata: 3 juni, 1 juli, 26 augustus, 23 september, 21 oktober, 18 november, 16 december 2023, 13 januari, 10 februari, 9 maart en 6 april 2024.
Kosten: € 837,00, aanbetaling bij aanmelding € 87,00. Heb je eerder een beginnerscursus bij me gevolgd dan ontvang je € 180,00 korting op het lesgeld van het eerste jaar dat je wilt volgen en betaal je € 657,00, met een aanbetaling van € 87,00. Betaling in gedeeltes (per les of in twee/drie/vier keer) is mogelijk.

De kosten zijn inclusief koffie/thee en iets lekkers, maar exclusief de lunch - die mag je zelf meenemen, let op, er is geen koelkast aanwezig - en lesboek ad € 32,50.


Aanmelden voor de jaartrainingen kan via info@bychristi.com. Heb je interesse maar wil je eerst met me overleggen of het iets voor jou is? Mail me dan ook, dan plannen we een (beeld)belafspraak in om van gedachten te wisselen!