Opleiding Zielscommunicatie

Zielscommunicatie is verbinding van ziel tot ziel vanuit een diepe liefde voor anderen en voor jezelf, vanuit levensvreugde en vanuit verlangen. Maar hoe breng je die verbinding tot stand, en nog belangrijker, hoe open je jezelf voor die liefde, levensvreugde en verlangen? Voel jij je verbonden met je eigen ziel, je hogere zelf? Wil jij leren hoe je je meer verbonden voelt met jezelf, anderen en de Spirituele Wereld en hoe je vanuit die verbinding communiceert op Zielsniveau? 


Leslocatie: de bibliotheek van De Refter, Rijksstraatweg 37 te Ubbergen
Lestijden: 10:00u – 16:30u

Lesdata: 13 november en 11 december 2021, 19 februari, 16 april, 28 mei, 16 juli, 3 september, 1 oktober, 29 oktober en 12 november, 24 november 2022. 
Kosten: € 777,00, aanbetaling bij aanmelding € 77,00. Betaling in gedeeltes (per les of in twee/drie/vier keren) is mogelijk. Heb je eerder een beginnerscursus bij me gevolgd dan ontvang je € 180,00 korting op het lesgeld van het jaar dat je wilt volgen.

Kom je in aanmerking voor de Meedoenregeling van een van de gemeenten Nijmegen, Overbetuwe of Berg en Dal dan kun je de bijdrage van die regeling in mindering brengen op de opleidingskosten.

De kosten zijn inclusief reader, koffie/thee en iets lekkers, maar exclusief de lunch - die mag je zelf meenemen, geen koelkast aanwezig - en lesboek ad € 28,50. 

Aanmelding: Bij interesse voor deze cursus kun je mailen naar info@bychristi.com. 

Opbouw van de opleiding

Het eerste en tweede jaar omvatten 11 cursusdagen van 10:00u tot 16:30u, verdeeld over ongeveer 12 maanden. Er zit voldoende ruimte tussen de lessen om het geleerde rustig in de praktijk te kunnen brengen. Naast per jaar 11 cursusdagen heb je ook twee persoonlijke afspraken van een uur met mij – via beeldbellen of face to face - die in overleg worden ingepland. Tijdens deze afspraken staat jouw ontwikkeling centraal. 

Ieder jaar wordt afgesloten met een certificaat. Besluit je ook het laatste halve jaar te doen en sluit je het afsluitende examen met succes af, dan krijg je daarvan een afzonderlijk certificaat.


Doel van de opleiding
Na het volgen van deze opleiding heb je voldoende achtergrond en ervaring om zelfstandig als medium aan de slag te gaan. Maar ook als je die wens niet hebt zul je het geleerde in je privéleven en/of in je werk in de praktijk kunnen brengen. Immers, we komen iedere dag met onszelf en met andere mensen in aanraking en de Spirituele Wereld is ook altijd om ons heen... Na afronding zul je je een rijker, completer en rustiger mens voelen die in contact staat met zichzelf, met anderen en met de Spirituele Wereld. Zielscommunicatie is in de eerste plaats een weg van zelfontdekking en -ontwikkeling, van terugkeer naar de bron. Na deze opleiding voel jij weer met die bron verbonden. Op 13 november 2021 start ik met het geven van een opleiding Zielscommunicatie. Deze opleiding is op dit moment bedoeld voor mensen met al wat ervaring op intuïtief/mediamiek vlak en duurt 2,5 jaar, waarvan jaar 1 en jaar 2 afzonderlijk te volgen zijn zonder de verplichting om ook de andere jaren te volgen. Het laatste halve jaar is specifiek bedoeld voor mensen die een eigen praktijk willen starten en de puntjes op de i willen zetten. De opleiding is vooral een doe-opleiding, ondersteund door theorie. Het belangrijkst zijn je eigen inzet en motivatie.

Bij voldoende belangstelling start in 2022 een opleiding voor mensen zonder ervaring/kennis op dit gebied. 

- Mediamieke healing: pioniers, theorie en praktijk

- Inzicht in en filosofie over de Spirituele Wereld aan de hand van diverse pioniers op dit vlak 

- Contact met overleden dierbaren

- Geïnspireerd spreken

Onderwerpen in dit jaar: 

- Je eigen energie en het verhogen van je frequentie 

- Je Spirituele team en het versterken van je band met hen

- Inzicht krijgen in je zielsopdrachten

- Aura's waarnemen en interpreteren met en zonder hulpmiddelen

- Kleurenleer


Eerste jaar 
In dit jaar sta jij centraal, maar we bouwen ook je zielscommunicatie met anderen verder op: het waarnemen en interpreteren van aura's/psychometrie en met het contact leggen met overleden dierbaren.
Aanvullende onderwerpen dit jaar:

- Trance Mediumschap

- Het geven van een volledig consult 

- Demonstratie mediumschap- Ethiek: wat kan wel en wat kan niet? Do's en don'ts 

- Demonstratie mediumschap  


Tweede jaar
In het tweede jaar wordt het waarnemen en interpreteren van de energie van anderen (auralezen) en het maken van contact met overleden dierbaren verder ontwikkeld. Ook zal af en toe worden gewerkt met gasten van buitenaf. Daarnaast wordt ook in dit jaar aandacht besteed aan je persoonlijke spirituele ontwikkeling.Derde jaar (5 bijeenkomsten + afsluitend examen)

In dit derde jaar worden je vaardigheden verder aangescherpt en worden hogere eisen gesteld aan de kwaliteit van je consulten. Je oefent dit jaar met je medestudenten, maar ook met gasten van buitenaf. De nadruk ligt dit halve jaar op het geven van een volledig consult en op het toepassen van ethiek bij wat je doet. Tevens krijg je praktische tips voor het starten van je eigen praktijk.