Nieuws

In verband met privé omstandigheden geeft ik op dit moment geen privéconsulten. 

______________________________________________________________________

Wat is geluk? Wanneer ben je gelukkig? Hoe houd je jezelf staande als alles om je heen wegvalt, en waarom ben je eigenlijk hier? Zomaar wat vragen waarop ik inga in het e-book 'Moeiteloos Gelukkig Zijn' dat ik onlangs heb geschreven. Wil je er meer over weten? Hier kun je mijn e-book aanvragen.


_________________________________________________________________________________________________________

Mijn nieuwsbrief is weer uit! Online lezen? Klik hier! Als je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief kun je dat hier aangeven. 

_______________________________________________________________________________________________
Driejarige opleiding Zielscommunicatie start op 13 november 2021

In aanvulling op de korte cursus Intuïtie en Mediumschap van zes dagdelen start ik eind 2021 met het geven van een opleiding Zielscommunicatie, waar mediumschap een belangrijk onderdeel van is. Na afronding van deze opleiding voel jij je weer verbonden met de Bron van alles en met je eigen ziel, en heb je voldoende theoretische en praktische ervaring om een eigen praktijk te starten als je die ambitie hebt. Hoe dan ook zal de opleiding je leven verrijken.

Je verbindt je per jaar aan de opleiding, dus niet in één keer voor jaar.  Hier vind je meer informatie! 


______________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Cursus Intuïtie & Mediumschap start weer

Op 30 mei 2021 is de korte cursus Intuïtie & Mediumschap weer van start gegaan in Ubbergen! Instromen is nog mogelijk. Klik hier voor meer informatie. 

_________________________________________________________________________________________________________Workshop Mediamieke Healing I en II op 19 juni en 3 juli 2021 bij Avalon Roermond en op 21 juli en 18 augustus bij De Refter in Ubbergen! 

 Iedereen kan leren healen met behulp van de Spirituele Wereld. Hoe dit in zijn werk gaat? Kom dit in twee dagdelen leren! Meer informatie lees je hier