Readings

Tijdens ons gesprek, dat gewoon in de huiskamer plaatsvindt (en in Oosterhout in het gezelschap van mijn twee katten), ben ik hoofdzakelijk aan het woord. Als het gesprek op gang is gekomen voel ik of er een bezoeker uit de Spirituele Wereld is voor je. Dat kan iemand zijn die heel dicht bij je heeft gestaan, of wat verder weg. Ik bepaal niet wie komt, dat doet de Spirituele Wereld. Als je specifiek voor één persoon komt kun je dat aangeven, maar ervaring heeft geleerd dat de Spirituele Wereld heel goed weet wie jij mist en wat je nodig hebt. Als ik voel dat er iemand is, geef ik je door wat ik door mag geven. Dat kan te maken hebben met hun karakter, hoe ze geleefd hebben, wat hun relatie tot jou was enzovoort. Ook de informatie waar de bezoekers uit de Spirituele Wereld mee komen bepaal ik niet, maar zij. Ik vraag iedereen er met een open 'mind' in te gaan, zonder verwachtingen. 


Een reading van mij is altijd opbouwend en positief, je hoeft dus nooit bang te zijn dat je een standje of verwijten krijgt, noch van mij, noch uit de Spirituele Wereld. Contact met de Spirituele Wereld is heilzaam, biedt troost, geeft hoop voor de toekomst, bewijst het doorgaan van het leven na de dood, geeft inspiratie... van alles. Wil je het tijdens een reading alleen over jezelf hebben dan kun je dat voorafgaand aan de reading aangeven.  


Over de toekomst ben ik erg terughoudend; ik voel mogelijkheden, maar zal die nooit als ´zekerheden´ doorgeven. De toekomst heeft men, door het universele principe van vrije keuze, zelf in de hand.

Als je bij mij een reading boekt, dan werk ik in principe zowel met jou als met de Spirituele Wereld. Ik begin met jou en voel in in op jouw aura en vertel je wat ik over je door krijg. Dat kan van alles zijn: je karakter, hoe je in het leven staat, hoe je jeugd is geweest, waar je op dit moment staat in je leven. Wat je spirituele aanleg is, wat je aandachtspunten zijn. Ik leg het zwaartepunt op datgene wat ik voel dat op dit moment belangrijk voor je is, waar je mee zit, vragen over hebt, over twijfelt.  Je krijgt handvatten hoe je met bepaalde zaken om kunt gaan, een steuntje in de rug, ik voel je mogelijkheden... Ik word geleid naar wat jij nodig hebt.