Ontwikkelingsgroepen Mediumschap 

Met ingang van najaar 2021 gaan twee ontwikkelingsgroepen Mediumschap van start bij De Refter in Ubbergen. Deze groepen zijn geschikt voor mensen die minimaal de oriëntatiecursus bij mij hebben gevolgd of een vergelijkbaar niveau elders hebben opgedaan en zijn bedoeld voor deelnemers die bezig willen zijn met Mediumschap en Intuïtieve ontwikkeling, maar niet de behoefte hebben om een volledige opleiding te volgen.

Er wordt in ieder geval van je verwacht dat je zelfstandig een mediamiek contact kunt maken en dat je weet hoe je in de power gaat (en wat dat inhoudt). In deze groepen zal de nadruk liggen op het verleggen van je grenzen als het gaat om mediamieke contacten en auralezen, maar healing en trance komen ook aan bod. 

De groepen komen samen op twee momenten: woensdagavonden (locatie: café De Raaf) en zaterdagochtenden (locatie: de bibliotheek).

Je hebt zelf de keuze of je op een vast moment komt of afwisselt tussen de woensdagavond en de zaterdagochtend. Je meldt je minimaal twee dagen van tevoren aan voor een les. 

Zaterdagochtend

Lestijden: 09:30u - 12:45u 

Data: 18 september, 16 oktober, 30 oktober, 27 november 2021 


Kosten: Je kunt vooraf aangeven hoeveel lessen je wilt volgen. Wil je vier of meer lessen volgen dan betaal je EUR 30,00 per les en krijg je een factuur voor het aantal lessen dat je wilt volgen. Wil je per les betalen of wil je twee of drie lessen vooruit betalen dan betaal je EUR 35,00 per les. De lessen worden altijd voorafgaand aan de les gefactureerd. 

Woensdagavond

Lestijden: 19:00u - 22:15u 

Data: 01 september, 29 september, 27 oktober, 15 december 2021