De weg naar geluk

Iedereen wil gelukkig zijn. Maar wat is dat, gelukkig zijn? Wanneer ben je gelukkig? Heb je het gevoel dat het huidige systeem in de maatschappij niet helemaal meer bij je past, en wil je meer in harmonie leven met je intuïtie? Je ervaart een zekere mate van rusteloosheid, een 'is dit het nu' gevoel, gecombineerd met 'er is toch méér in het leven?' Of heb je het gevoel dat je stilstaat, terwijl je voorúit wilt, jezelf ontwikkelen, en genieten van het leven? Voel je je levensvreugde, je levensenergie, niet echt meer stromen? Dan zit je duidelijk in een overgangsfase, mentaal, spiritueel, emotioneel en/of fysiek. Ik weet wat je doormaakt - been there, done it. 
                                           

                                                       

Ik ben een vrouw met een behoorlijke dosis levenservaring en een open hart, waarmee ik je graag laat kennismaken. Privé en zakelijk ben ik door dalen gegaan die mij uiteindelijk de essentie van het leven hebben laten zien. Voor mij zijn geluk en innerlijke rust een innerlijke staat, een levensinstelling, een manier van omgaan met het dagelijks leven, waardoor alles wat zich voordoet in je leven aan tegenslag en negativiteit zo min mogelijk invloed heeft op hoe je je voelt. Zodat je uiteindelijk kunt observeren wat er gebeurt zonder erin mee te gaan met je gevoel, waardoor je er makkelijker afstand van kunt nemen. In plaats daarvan komt genieten van de dingen die waarde geven aan het leven, aan jouw leven, hoe klein die dingen ook zijn.
Neem de leiding over je leven

Als katalysator - een katalysator zet een proces in gang - geef ik je handvatten om rust te vinden bij jezelf, inzicht te krijgen in de hobbels die op je pad gekomen zijn en in wat je missie is in dit leven, om je grenzen te ontdekken en naar anderen te stellen en de momenten te herkennen wanneer je jezelf afvalt en anderen de leiding over jouw denken en dus over jouw leven geeft. Uiteindelijk sta je met meer positiviteit, kracht en stabiliteit in het leven, en ervaar je meer geluk. Ben je je bewust van jouw zielsmissie en -opdrachten in dit leven. Voel je je levensenergie weer stromen en hoor je de stem van je hart weer. Weet je weer dat JIJ centraal staat in jouw leven, niemand anders, hoeveel je ook van de medespelers in je leven houdt. In jouw leven sta jij centraal. De relatie met jezelf is de basis voor al je andere relaties in het leven. Geluk zit in jezelf

Ik oordeel niet. We komen allemaal van dezelfde bron en krijgen allemaal op onze eigen manier de lessen die we mogen leren om te kunnen groeien als mens. In dit proces zijn je eigen inzet en je bereidheid om naar jezelf te kijken van essentieel belang. Ik kan je helpen, maar het uiteindelijke werk doe je zelf. Jij bent verantwoordelijk voor je leven en voor wie je bent geworden. Dus ook voor je eigen geluk. Counseling bij Rouw en Depressie

Naast mijn levenservaring en werk met de spirituele wereld ben ik ook gecertificeerd rouw- en depressiecounselor. Ben je even van je levenspad af vanwege een overlijden van een dierbare? Of doet het verlies van een baan of een relatiebreuk jou even een pas op de plaats maken? Er kunnen allerlei redenen zijn waarom je in emotionele zin pas op de plaats maakt. Maar op een gegeven moment wil je daar ook weer uit komen... Je weet alleen even niet hóe. Ook dan reik ik je graag de hand en zoek ik samen met jou het juiste pad voor jou weer op. Je hebt geen verwijzing van je huisarts nodig om bij mij te komen voor begeleiding. Indien ik van mening ben dat je je huisarts beter kunt raadplegen, of een specialist als een hypnotherapeut, dan wil ik je helpen maar ik verwijs je dan ook door, omdat hun expertise voor jou waardevol zou kunnen zijn. Uiteraard staat het je vrij om mijn raad al dan niet op te volgen. 

Begeleiding  naar meer geluk en innerlijke rust


Tijdens mijn sessies gebruik ik meditaties, visualisaties, affirmaties, gezamenlijke gesprekken en oefeningen voor thuis om jou meer in verbinding te brengen met jezelf. Naar leven in vrijheid in denken, voelen en handelen. Naar minder emotionele afhankelijkheid van anderen. Tijdens ieder gesprek kijken we waar je op dat moment behoefte aan hebt, waar je staat en wat jouw valkuilen nog zijn, waarom je jezelf ervan weerhoudt om gelukkig te zijn. 


Ik oordeel niet. We komen allemaal van dezelfde bron en krijgen allemaal op onze eigen manier de lessen die we mogen leren om te kunnen groeien als mens. In dit proces zijn je eigen inzet en je bereidheid om naar jezelf te kijken van essentieel belang. Ik kan je helpen, maar het uiteindelijke werk doe je zelf. Jij bent verantwoordelijk voor je leven en voor wie je bent geworden. Dus ook voor je eigen geluk. 


Je hebt geen verwijzing van je huisarts nodig om bij mij te komen voor begeleiding. Indien ik van mening ben dat je je huisarts beter kunt raadplegen, of een specialist als een psycholoog of een hypnotherapeut, dan wil ik je helpen maar ik verwijs je dan ook door, omdat hun expertise voor jou waardevol zou kunnen zijn. Uiteraard staat het je vrij om mijn raad al dan niet op te volgen.